ΕΣΠΑ

ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

 

                       

Καλώς Ήρθατε στον δικτυακό μας τόπο!

Η εταιρία ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., δραστηριοποιειται στην αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού από το 1979, παρέχοντας λύσεις, υπηρεσίες και εμπορεύματα  ηλεκτρολογικού εξοπλισμού εγκαταστάσεων, διακοπτικού υλικού,μεγάλη γκάμα σε πίνακες διανομής, ραγουλικά, πυρασφάλεια, πυρανίχνευση καθώς και μεγάλη γκάμα εξωτερικού, οικιακού και επαγγελματικού φωτισμού.

Με τέσσερα σημεία πώλησης, στη Χαλκιδική, τρία στα Ν.Μουδανιά και ένα στην Κασσανδρεία, εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα πελατολογίου από ηλεκτρολόγους, κατασκευαστικές εταιρίες, ξενοδοχεία, βιομηχανίες και δημόσιες υπηρεσίες.

Η πορεία της εταιρίας από την ίδρυσή της συνοδεύτηκε από συνεργασίες με μεγάλους οίκους όπως :OSRAM , PHILIPS , SYLVANIA , ABB , SIEMENS , LEGRAND , GROUP SCHNEIDER  , ALFA LINEA , NEXANS , AEG , ΚΟΥΒΙΔΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ , UNIVEL , OLYMPIA ELECTRONICS κ.α.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο έμψυχο δυναμικό της εταιρίας ,ο ανανεωμένος στόλος μεταφορικών μέσων που διαθέτει, για την άμεση παράδοση των υλικών στο χώρο του πελάτη, η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα και η συνέπεια της την έχουν καθιέρωση στη συνείδηση των πελατών της.

Η εταιρία ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του ηλεκτρολογικού εμπορίου.

Τα υλικά της διατίθενται στην αγορά μέσα από τα πολυάριθμα σημεία διανομής της, ανά την επικράτεια.